Logo
Logo

Binnen Toptechniek in bedrijf werken regionale samenwerkingsverbanden tussen onderwijs, overheden en het bedrijfsleven hard aan voldoende goed geschoolde technische vmbo en mbo vakkrachten voor nu en in de toekomst.

In het programma Toptechniek in bedrijf werken onderwijs, bedrijfsleven en overheid samen met als doel: voldoende goed geschoolde technische vmbo en mbo vakkrachten voor nu en in de toekomst. Toptechniek in bedrijf kiest voor een praktijkgerichte aanpak met oog voor de kracht van regio’s. Het Platform Bèta Techniek faciliteert bij de uitvoering van de regionale plannen.

 

Toptechniek in bedrijf kent twee programmalijnen:

 

1. Vmbo en mbo techniek: verhogen van in-, door- en uitstroom, de 'vakmanschapsroute' en de 'technologieroute', samenwerking met het bedrijfsleven en een doelmatig opleidingsaanbod in de regio. Lees meer informatie over programmalijn 1 op deze website.

 

2. Centra voor innovatief vakmanschap: publiek-private samenwerkingsverbanden gericht op een topsector om de innovatiekracht van de sector te verhogen. Lees meer informatie over programmalijn 2 op de nieuwe website www.publiekprivaatsamenwerken.nl.

Benieuwd wat er in de regio gebeurt? Via de landkaart vindt u informatie over de 17 deelnemende regio’s.

Landelijk en Regionaal Nieuws

Deel deze pagina

 

Op de hoogte blijven

 

Laat je mailadres achter en blijf voortdurend op de hoogte van Toptechniek in bedrijf! Bekijk hier de vorige uitgaven van de nieuwsbrief